U EBMAS Centru Zagreb nudimo vam pažljivo osmišljene treninge za optimalno iskorištavanje zajedničkog vremena, u svrhu brzog i temeljitog stjecanja sposobnosti samoobrane, postizanja visoke kondicijske razine te poboljšanja vašeg općeg psihofizičkog stanja. Želite li naučiti obraniti sebe i svoje bližnje, pronaći novi hobi i interes, ili jednostavno želite biti u formi, naši treninzi osigurat će vam sve navedeno.
Riječima Sifu Emina: "Ne postoje magične tehnike ili tajne vježbe. Postoji samo naporan rad."

Redoviti treninzi:
Kineski Paviljon (Zagrebački Velesajam) - radnim danom 20-22, sri,pet,sub 9-10.30

Uz redovite treninge, u EBMAS centru Zagreb možete dobiti i dodatne programe, osmišljene kako bi zadovoljili što širi raspon potreba naših polaznika.

Mala grupa
Trening u trajanju od 2.5h orijentiran prvenstveno prema tehničkom aspektu Wing Tzuna. Rad na Lat Sau (slobodna borba), Chi sau (slijepljene ruke), borba na podu, forme (Siu Nim Tau, Chum Kiu) te primjena istih. Grupe su ograničene na 2-8 polaznika.

Privatna poduka
Trening u trajanju od 1h, potpuno prilagođen potrebama i željama polaznika, ovisno o stupnju njihovog znanja. Neposredni rad s instruktorom, teoretska i praktična poduka (Lat Sau, Chi sau, aplikacija formi, različite drill tehnike, sparing itd.). Pogodno za osobe koje žele naučiti brže i odgovara im individualni rad s instruktorom.

Kondicijski trening
Trening u trajanju od 1.5h. Obuhvaća zagrijavanje, stretching, različite vježbe snage, izdržljivosti i eksplozivnosti, po metodi Tabatha (vježbe na fokuserima, vreći i različite vježbe s vlastitom težinom) i Navy Seal (sklekovi, trbušnjaci, leđnjaci, vježbe na izoliranim skupinama mišića, cardio trening).

Uz predanost i stručnost vaših instruktora, raznovrsne i zanimljive treninge, te fizički dinamičan i intenzivan tempo, Wing Tzun i vama može biti jedan od svjetlijih trenutaka u danu. Pridružite nam se i vi!

Termini treninga

Večernji treninzi Jutarnji treninzi

Ponedjeljak - Petak 20h - 22h

Sri, Pet, Sub 9-10:30h