U EBMAS Centru Zagreb nudimo vam pažljivo osmišljene treninge za optimalno iskorištavanje zajedničkog vremena, u svrhu brzog i temeljitog stjecanja sposobnosti samoobrane, postizanja visoke kondicijske razine te poboljšanja vašeg općeg psihofizičkog stanja. Želite li naučiti obraniti sebe i svoje bližnje, usavršiti se kao ljudsko biće, pronaći novi hobi i interes, ili jednostavno želite biti u formi, naši treninzi osigurat će vam sve navedeno.
Riječima našeg učitelja, Sifu Emina: "Ne postoje magične tehnike ili tajne vježbe. Postoji samo naporan rad."

Privatna poduka
Trening u trajanju od 1h, potpuno prilagođen potrebama i željama polaznika, ovisno o stupnju njihovog znanja. Neposredni rad s instruktorom, teoretska i praktična poduka (Lat Sau, Chi sau, aplikacija formi, različite drill tehnike, sparing itd.). Pogodno za osobe koje žele naučiti brže I kvalitetnije teim više odgovara individualni rad s učiteljem.

Uz predanost i stručnost vaših instruktora, raznovrsne i zanimljive treninge, te fizički dinamičan i intenzivan tempo, Wing Tzun i vama može biti jedan od svjetlijih trenutaka u danu. Pridružite nam se i vi!

Termini treninga

Za dogovor privatnih poduka javite se na jsomrak@hotmail.com